Welkom bij groep 4A. Op deze pagina vindt u informatie, nieuws en foto's van onze groep. U leest er onder andere iedere maand de nieuwsbrief. Bezoek deze pagina dus regelmatig en u blijft op de hoogte!

  • Marloes de Hond

    Groepsleerkracht 4A (ma t/m vr)

IVN 2019

Vandaag hebben wij een heerlijke ochtend gehad bij de natuurpoort in Heeze. We hebben gespeeld, geklauterd, hutten gebouwd en veel plezier gehad. Hopelijk nemen de kinderen de spellen en activiteiten mee naar huis, zodat ze ook thuis in de natuur gaan spelen!

Blink

Tijdens de lessen van Blink Wereld bespreken we verschillende uitvindingen. Vandaag gingen we zelf aan de slag met het maken van onze eigen auto's op lucht. Ons doel was behaald, want er waren een aantal auto's die echt konden rijden op de lucht uit de ballon.

 

Pauzes in groep 4

In groep 4a kiezen we elke pauze wat wij gaan doen. Dit doen we door onze naam te verschuiven naar het juiste vakje. Super fijn en duidelijk! Hierdoor hebben we nog meer plezier tijdens het buitenspelen. 

#doesgoed

Deze week stonden de lessen van nieuwsbegrip in het teken van #doesgoed. Samen met de klas bedachten we wat er allemaal past bij deze campagne van SIRE, iedereen mocht dit op zijn eigen wolkje invullen. De wolkjes hebben een mooi plekje op het raam gekregen. 

VOORGAANDE EDITIES

Wilt u een oudere editie raadplegen? Zoek in onderstaande lijst de nieuwsbrief op die u zoekt.