Woensdag 31 mei 2023

Peuterkijkmoment BS EigenWijs | 20 Juni | 8.45 uur – 10.30 uur | MFA Midden

Op dinsdag 20 juni a.s. zet Basisschool EigenWijs van 08.45 uur tot 10.30 uur haar deuren open voor ouders die zich oriënteren op een (nieuwe) school voor hun kind.

Bent u zich aan het oriënteren op een basisschool voor uw kind? Kom dan naar het peuterkijkmoment op dinsdag 20 juni van 8.45 – 10.30 uur.

Vanaf 8.45 uur bent u welkom tijdens het inloopmoment in de speelzaal van BS EigenWijs. We starten het peuterkijkmoment om 9.00 uur met een beweegactiviteit in deze speelzaal onder leiding van een pedagogisch medewerker van NummerEen en een leerkracht van BS EigenWijs. Het is voor iedereen belangrijk om makkelijk zittende kleding te dragen en sportschoenen mee te nemen.

Na de beweegactiviteit is er een fruitmoment voor de kinderen in de kleuterklassen. Tijdens dit moment bent u samen met uw kind in de groep. Fijn als u ervoor zorgt dat uw kind een stukje fruit bij zich heeft, wij zorgen voor een kopje koffie of thee voor de ouders. Na het fruitmoment, is er voor de ouders tijd om de rest van de school te bekijken. De kinderen mogen tot 10.30 uur lekker meespelen in de klas, zodat ze al een beetje kunnen proeven hoe dit er straks aan toe gaat.

Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, vertellen we u graag alles over onze school. Waar we voor staan, wat we belangrijk vinden en wat we willen bereiken met onze leerlingen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Zo krijgt u een goed beeld van onze school en de leerkrachten.

Tijdens deze ochtend is het mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk aanmeldingsgesprek. Wij vinden het namelijk fijn om u te leren kennen en om in een vroeg stadium zicht krijgen op het aantal nieuwe kinderen op onze school. Hierdoor kunnen wij anticiperen op de leerlingaantallen bij de formatie van de groepen in het nieuwe schooljaar en de komende jaren.

We willen graag weten hoeveel kinderen er meedoen met de beweegactiviteit. We vragen u daarom om uw kind vooraf aan te melden via eigenwijs@veldvest.nl. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om op een ander tijdstip een kennismakingsgesprek en rondleiding aan te vragen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar eigenwijs@veldvest.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Graag tot dan!

Meer nieuws